English French German Italian Dutch Spanish Portuguese Korean Chinese Simplified Japanese Greek Arabic Russian
03/09/2010 07:16 *
Aktualności:

Strona główna   Pomoc FAQ Szukaj Zaloguj się Rejestracja  

Strony: 1 ... 3 4 5 [6]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: SONDA - CD z muzyka  (Przeczytany 4746 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
popmart
Jr. Member
**

http://lander.dunnbypaul.net//

« Odpowiedz #125 : 10/11/2009 18:05 »

Robi się druga składanka, z uwzględnieniem poprawek tzn. poprawna politycznie wersja z papierosem itd. A tym czasem mam pytanie. Co to za utwór w tle z odcinka Dwaj ludzie z sondą ilustrujący tekst "gdyby mogli, jako pierwsi Polacy..."?
popmart
Jr. Member
**

« Odpowiedz #126 : 10/11/2009 20:29 »

Próbka nowego zakończenia.
http://www.sendspace.com/file/cn4ezm
pablo.see
Newbie
*

Kocham Sondę

« Odpowiedz #127 : 10/11/2009 22:34 »

Zakończenie niech zostanie jakie jest. Te drugie za bardzo smutne. Pierwsze jest dowcipne, bardzo pasujące do panów K K.
Radek68
Moderator
YaBB God

..:: Uwolnić SONDĘ!!! ::..

« Odpowiedz #128 : 11/11/2009 00:55 »

Też dobre.

Jeśli już coś zmieniać, to może
1. mniej o paleniu
2. Usunął bym tekstu o tym, że "wszystko zawsze ludziom wydaje się lepsze co było kiedyś"
3. Wstawił bym na początku, jako wstęp CAŁY fragment M. Gajweskiego z "dwaj ludzie z sondą" - naprawdę nie będzie to dłużyzną, gdyż tym, co SONDĘ znają i cenią na pewno się spodoba, a tym co jej nie znali, krótko acz dobitnie uświadomi o czym w ogóle mowa!

Pozdrawiam.

popmart
Jr. Member
**

« Odpowiedz #129 : 12/11/2009 13:27 »

Zakończenie niech zostanie jakie jest. Te drugie za bardzo smutne. Pierwsze jest dowcipne, bardzo pasujące do panów K K.
Nie uważam żeby było smutne, raczej nostalgiczne. Jednak nie jest to wersja ostateczna.
Też dobre.

Jeśli już coś zmieniać, to może
1. mniej o paleniu
2. Usunął bym tekstu o tym, że "wszystko zawsze ludziom wydaje się lepsze co było kiedyś"
3. Wstawił bym na początku, jako wstęp CAŁY fragment M. Gajweskiego z "dwaj ludzie z sondą" - naprawdę nie będzie to dłużyzną, gdyż tym, co SONDĘ znają i cenią na pewno się spodoba, a tym co jej nie znali, krótko acz dobitnie uświadomi o czym w ogóle mowa!

Pozdrawiam.
O paleniu owszem jest, ale wierz mi, przemontowałem to. Teraz jest poprawnie Wink, a poza tym jest o papierosie jest tylko jedna wzmianka i nie jest głównym punktem scenki. Poprzednio były dwie. To raczej próba zobrazowania szaleństwa i poświęcenia, które cechowało panów K i K.
Tekst Gajewskiego jest dobry, ale brzmi jak podsumowanie, dlatego wydaje mi się, że pasuje do końcówki. Wypowiedź Kamińskiego w zasadzie leży jak ulał. Odnosi się idealnie do tematu, czyli do wszystkiego, co było i jak to postrzegamy z perspektywy czasu. Poza tym uwidacznia się w niej jego podstawowa cecha, czyli dystans, nawet do siebie. Przez to jest takie prawdziwe.
« Ostatnia zmiana: 12/11/2009 13:31 wysłane przez popmart » Zapisane
Radek68
Moderator
YaBB God

« Odpowiedz #130 : 17/11/2009 22:33 »

I co popmart'cie? Jak ma się ISO z pierwszą wersją składanki i co słychać z drugą? Smiley

popmart
Jr. Member
**

« Odpowiedz #131 : 18/11/2009 18:31 »

Poprzednia składanka nie zyskała aprobaty, więc składam następną. Niestety nie dysponuje już takim czasem jak wcześniej.
Radek68
Moderator
YaBB God

« Odpowiedz #132 : 19/11/2009 11:35 »

Poprzednia składanka nie zyskała aprobaty

Żartujesz, prawda?

A to fajnie.
Jestem już po przesłuchaniu całości. Bardzo dobra praca. Należą Ci się podziękowania.
Jeszcze raz - bardzo dobra robota!

Cytat: Radek68
naprawdę:

Normalnie brak mi słów żeby wyrazić mój zachwyt. Super dobrane utworu, dobrze złożone w całość. Nie można uszu oderwać od muzyki. Dzięki.

więc składam następną.

Też czekamy. Smiley

Madzia
Newbie
*

Kocham astronomię

« Odpowiedz #133 : 20/11/2009 23:44 »

Pobrałam, przesłuchałam. Jestem pod wrażeniem! Przyłaczam się do pochwał.
Jednocześnie popieram starania o umieszczenie w drugiej wersji całego fragmentu z odcinka "Dwaj ludzie z sondą". To kwintesencja tego czym Sonda była.

Smiley
Radek68
Moderator
YaBB God

« Odpowiedz #134 : 06/12/2009 22:31 »

Chciałbym odświeżyć wątek, gdyż pierwsza płyta (a w zasadzie składanka mp3) podobała mi się bardzo. Oczekiwałem na płytę, ale popmart zapowiedził wydanie "poprawinoe nr 2".
No więc czekam...
Będzie?

ers
Jr. Member
**

..:: SONDA ::..

« Odpowiedz #135 : 12/12/2009 01:17 »

Chciałbym odświeżyć wątek, gdyż pierwsza płyta (a w zasadzie składanka mp3) podobała mi się bardzo. Oczekiwałem na płytę, ale popmart zapowiedził wydanie "poprawinoe nr 2".
No więc czekam... Będzie?

Dolaczam sie do pytan... co dalej bedzie?
gadrecords
Newbie
*

Poland Poland

« Odpowiedz #136 : 28/01/2010 01:07 »

Tu się wiele nie wykombinuje nikt tego oficjalnie wam nie wyda. Po prostu chore prawa autorskie.

Aż tak źle nie jest. Jeśli chodzi o library music z Sonoton czy Selected Records - można przygotować taką kompilację - dokładniejsze koszty można ustalić mając konkretne tytuły w ręku. Jeśli znajdziecie 100-150 chętnych, którzy kupią płytę przed jej wydaniem - to rzecz jest w zasadzie realna Smiley A że ruszam w tym roku z własnym wydawnictwem płytowym (po latach spędzonych w innych)... można o tym pomyśleć.
Strony: 1 ... 3 4 5 [6]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!

Google odwiedził tę strone ostatnio 02/09/2010 19:51 Strona wygenerowana w 0.082 sekund z 25 zapytaniami.