English French German Italian Dutch Spanish Portuguese Korean Chinese Simplified Japanese Greek Arabic Russian
03/09/2010 07:20 *
Aktualności:

Strona główna   Pomoc FAQ Szukaj Zaloguj się Rejestracja  

Strony: 1 2 3 4 [5]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Lista obecności  (Przeczytany 6698 razy)
Elpiotrm
Newbie
*

Poland Poland

« Odpowiedz #100 : 26/01/2010 17:25 »

Witam Wszystkich fanów najlepszego programu w historii telewizji w Polsce pt. "Sonda"
Mam na imię Piotr i jestem z Poznania, to forum odkryłem podczas poszukiwania czegoś o programie który pamiętam z dzieciństwa pamiętam przynajmniej te kilka programów z końca lat 80tych i wszystkie emisje powtórkowe, odcinki które najbardziej utkwiły mi w pamięć to ten o płytach CD i dziadku DVD "Plaster Rzeczywistości" i pozostałe których tytułów nie jestem już w stanie przypomnieć. 4 lata temu na moim komputerze pojawiło się 10 odcinków Sondy które znalazłem na eMulach, są to wspomniany "Plaster Rzeczywistości", "Ultrawizje","Promień Nadziei"... ups zapomniałem reszty wybaczcie Wink w każdym razie wybrałem kilka z nich, i zmontowałem film, jednak będę musiał go jeszcze raz zmontować bo po obejrzeniu kilka razy tego samego trzeba było by co nie co zmienić. Myślę że w innych tematach także będę się starał udzielać Wink
Więc OBECNY!!!
owenix
Newbie
*

« Odpowiedz #101 : 27/03/2010 19:16 »

3 miesiące temu się przeprowadziłem i nie mam internetu w nowym miejscu. Korzystając z okazji muszę szybko pochłonąć nowe wpisy na forum. Pozdrawiam Wszystkich spod znaku Sondy!
kovalnet
Newbie
*

Kocham astronomię

« Odpowiedz #102 : 28/03/2010 01:07 »

Witam wszystkich !!! wczoraj TVP 3 pokazała spory kawałek Sondy oraz dyskusje na jej temat !!!! Czyżby coś drgnęło w temacie naszego ulubionego programu !! Oby . Pozdrawiam 
pablo.see
Newbie
*

Kocham Sondę

« Odpowiedz #103 : 28/03/2010 01:16 »

Koledze chodzi o program TV Nostalagia. Niestety załapałem się tylko na końcówkę.
Radek68
Moderator
YaBB God

..:: Uwolnić SONDĘ!!! ::..

« Odpowiedz #104 : 28/03/2010 01:36 »

Niestety załapałem się tylko na końcówkę.

Nic nie szkodzi. ---> http://astro4u.net/yabbse/index.php/topic,17350.0.html

owenix
Newbie
*

« Odpowiedz #105 : 15/05/2010 21:18 »

Obecny. Pozdrawiam
Mix
Jr. Member
**

Sonduję

« Odpowiedz #106 : 17/05/2010 15:54 »

Znów chyba stałem w korytarzu, przed drzwiami za którymi dawno temu był pokój redakcyjny SONDY.
stałem tak zastanawiając się czy pamięć mnie nie zawodzi.  ...kilka lat temu Tomek, tłumaczył jak dojść, którym korytarzem od bloku F1 i na które piętro. Nie wiem, bo nawet nie słuchałem wtedy dokładnie uznając że to nieważne, bo przecież zawsze mogłem zadzwonić gdyby przyszła chęć na szukanie śladu po nieistniejącej redakcji TE.
...no i właśnie znalazłem na starej, nieczynnej karcie SIM numer komórki do Tomka Pycia.
Mogę przedzwonić do nieba i zapytać jak tam do nich trafić...

Przepraszam. Nie wiem czemu o tym piszę,
Na Woronicza, w opuszczonych pomieszczeniach wciąż są zakurzone i zapomniane pokoje zakonserwowane w czasie od ponad 30 lat. ...ale remont i burzenie najstarszych pomieszczeń jest w toku...
Sfam
Newbie
*

Kocham astronomię

« Odpowiedz #107 : 28/05/2010 23:51 »

Witam.
Małe odwiedziny na czytanko.
Strony: 1 2 3 4 [5]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!

Google odwiedził tę strone ostatnio Dzisiaj o 01:40 Strona wygenerowana w 0.074 sekund z 25 zapytaniami.