Altaris
Newbie
|
 |
« Odpowiedz #50 : 27/07/2009 22:38 » |
|
A ja miałem przerwę ale już będę zaglądał 
|
|
|
|
|
|
Newton 205/1355, Nikon F75+28-100, Canon A520
|
|
|
|
aom (Ania)
|
 |
« Odpowiedz #51 : 29/07/2009 19:38 » |
|
No jestem, jestem, ale nic ciekawego nie mam do powiedzenia, to co się będę odzywać?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aom (Ania)
|
 |
« Odpowiedz #52 : 29/07/2009 19:40 » |
|
I owszem, siedzę w Warszawie, pomagałam trochę panu Chrostowskiemu z petycjami - ale chyba nie wyjdzie to tak dobrze, jak planowaliśmy. Nie ma zainteresowania i nie poradzimy nic na to.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
maxbit (Marcin)
|
 |
« Odpowiedz #53 : 31/07/2009 14:43 » |
|
Nie ma zainteresowania bo nie ma reklamy ... Tak z ciekawości bo nie kupuje WiZ i nic koło tego czy tam ta petycja była ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radek68
Moderator
YaBB God

..:: Uwolnić SONDĘ!!! ::..
|
 |
« Odpowiedz #54 : 31/07/2009 19:43 » |
|
Nie ma zainteresowania bo nie ma reklamy ... Tak z ciekawości bo nie kupuje WiZ i nic koło tego czy tam ta petycja była ? Nie wiem czy była, bo nie mam wszystkich WiŻ, ale pewnie nie, gdyż jch czyli p. Chrostowski w WiŻ już nie pracuje.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Manolo
Full Member

Poland
Launches ...
|
 |
« Odpowiedz #55 : 31/07/2009 21:56 » |
|
Witam! Właśnie robię rekonesans . .. ..
|
|
|
|
|
|
"I nagle, jak gdyby z bardzo daleka, pojawiło się, z początku ciche, potem coraz głośniejsze i głośniejsze, to ,,biip-biip", które potwierdziło, że jest już na orbicie i działa."
|
|
|
Jackowy
Newbie
Kocham astronomię
|
 |
« Odpowiedz #56 : 03/08/2009 23:35 » |
|
A może tak kiedyś uda nam się zebrać i pogadamy sobie na "sondowe tematy" przy pomocy Skypa albo innych komunikatorów.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pablo
Newbie
Kocham SONDĘ i astronomię
|
 |
« Odpowiedz #57 : 18/08/2009 17:42 » |
|
Jestem. Czytam WiZ regularnie i nic na temat SONDY tam nie było od czasu artykułu JCH. Nie ma zainteresowania bo nie ma reklamy ... Tak z ciekawości bo nie kupuje WiZ i nic koło tego czy tam ta petycja była ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sadol44
Jr. Member

GG : 3746334
|
 |
« Odpowiedz #58 : 18/08/2009 18:09 » |
|
Pytanie do moderatorów, nie mogę zacząć nowego wątku na forum, czy to jakiś ban, czy co !!!!!!!!!!!!!. Czy jakieś ograniczenie ktoś wprowadził
|
|
|
|
|
|
|
|
|
krisss91
Newbie
Kocham astronomię
|
 |
« Odpowiedz #59 : 18/08/2009 18:27 » |
|
od niedawna ale często:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radek68
Moderator
YaBB God

|
 |
« Odpowiedz #61 : 19/08/2009 12:17 » |
|
Newbie nie może wysyłać nowych wątków w działach: - Sprzęt astronomiczny - Testy i recenzje sprzętu astronomicznego - Astrofotografia
Hmm... SONDY tam nie ma, muszę się zorientować jak to faktycznie jest.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Piotr
|
 |
« Odpowiedz #62 : 19/08/2009 12:31 » |
|
Hmm... SONDY tam nie ma, muszę się zorientować jak to faktycznie jest.
Radek, to nie ma znaczenia... po prostu dział Sonda powstał później niż FAQ. Istotne jest to: Z myślą o Newbie zostały stworzone działy: - Forum dla początkujących i nie tylko - JAK WYBRAĆ SWÓJ PIERWSZY TELESKOP - Szkoła Astrofotografii ...tylko tu może tworzyć nowe wątki Newbie nie może także oglądać statystyk i profili innych użytkowników forum, nie może edytować własnych postów, nie może zakładać ankiet.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tadek_Astroamator
Jr. Member

Kocham astronomię
|
 |
« Odpowiedz #63 : 19/08/2009 22:27 » |
|
Ja również dopisuję się na listę obecności !!! A forum odwiedzam codziennie, lecz wolę raczej czytać posty  A no i od czasu do czasu coś się napisze  Pozdrawiam 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sadol44
Jr. Member

|
 |
« Odpowiedz #64 : 26/08/2009 17:14 » |
|
Michal_Skrzeczek Newbie * Offline Offline
Ktoś mnie tu wkręca, gość ma ten sam status co ja, a jednak zaczął nowy wątek. Co jest grane komunistyczna cenzura powróciła
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Piotr
|
 |
« Odpowiedz #65 : 26/08/2009 17:33 » |
|
Ktoś mnie tu wkręca, gość ma ten sam status co ja, a jednak zaczął nowy wątek. Co jest grane komunistyczna cenzura powróciła
Jasne... nie ma jak spiskowa teoria dziejów...  To NIE jest nowy wątek założony przez Michała tylko wiadomość przeniesiona z innego wątku przez moderatora... (nie była zgodna z tematem wątku) Gdybyś czytał na bieżąco forum to nie wyskakiwał byś z czymś takim...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sadol44
Jr. Member

|
 |
« Odpowiedz #66 : 26/08/2009 17:54 » |
|
Ok, dzięki za wyjaśnienia, tylko pytałem  po prostu na pierwszy rzut oka coś mi się nie zgadzało
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ers
Jr. Member

..:: SONDA ::..
|
 |
« Odpowiedz #67 : 28/08/2009 00:26 » |
|
Tu bylem... - Tony Halik... (:
PS: Bywam ale "liste obecnosci" zobaczylem dopiero dzisiaj...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ers
Jr. Member

|
 |
« Odpowiedz #68 : 28/08/2009 00:32 » |
|
Ja jestem "newbie" od zawsze choc rejestracja byla dawno...... temu. jednak czytam a nie pisz(cz)e - choc czasem jak widze jakie bzdury zdazylo mi sie napsac to edycja postu kilka chwil po napisaniu by sie przydala... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sfam
Newbie
Kocham astronomię
|
 |
« Odpowiedz #69 : 28/08/2009 03:32 » |
|
Ok. Obecny po pewnej przerwie 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ers
Jr. Member

|
 |
« Odpowiedz #70 : 29/08/2009 09:19 » |
|
Tu bylem... - Tony Halik... (:
PS: Bywam ale "liste obecnosci" zobaczylem dopiero dzisiaj...
No ladnie... wpisac sie 2 raz i mowi ze sie wczesniej nie widzialo... starosc nie radosc, skleroza nie silnik...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
piotrekzygadlo
Newbie
|
 |
« Odpowiedz #71 : 29/08/2009 21:39 » |
|
Obecny (od czasu do czasu)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radek68
Moderator
YaBB God

|
 |
« Odpowiedz #72 : 29/08/2009 22:54 » |
|
Aby wpisać się na naszą listę obecności nalezy być zalogowanym użytkownikiem forum. Z tego co wiem nie każdy przeglądający forum się rejestruje. Dobitnym przykładem tego był jeden z wątków na tym forum (jak sobie przypomnę jaki to go tu podam  ) gdzie w pewnym momencie jednocześnie było na nim obecnych kilkudziesieciu zalogowanych uzytkowników i tysiąc gosci. To może obrazować skalę ilości ludzi piszących i czytających. Dlatego jeśli ktoś chce wpisać się na listę, a tu nie jest zalogowany, to proszę o maila do mnie (a to z kolei ma prawie każdy). Kazdego wkleję w osobnym poście. Proszę pisać na docent_radek - małpiątko - wp.pl
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radek68
Moderator
YaBB God

|
 |
« Odpowiedz #73 : 11/09/2009 08:48 » |
|
Otrzymałem taki oto list:
Witam Na wstępie chcę bardzo podziękować za umieszczenie adresu emaila do Pana, dzięki któremu mam pewną furtkę do forum miłośników SONDY. Z niewiadomych mi przyczyn nie mogę się zarejestrować na forum. Dostaję maila potwierdzającego zgłoszenie i informację, że otrzymam jeszcze email z decyzją administratora, lecz nic się nie dzieje. Próbowałem już 5 razy i zawsze to samo, czyli nic.
Oczywiście jestem miłośnikiem SONDY. Odkryłem to forum w czerwcu 2008 i od tamtego czasu śledzę każdy wątek. Zaglądam przynajmniej raz w tygodniu. Niestety nic nowego nie mogę wnieść do forum. Nie posiadam nowych informacji na temat SONDY, ani nie mam możliwości, aby przyczynić się do odkrycia nowych odcinków itd... Lecz gotów jestem w miarę możliwości wspierać działania mające na celu propagowanie i zachowanie w pamięci tego wspaniałego programu. Proszę więc o odnotowanie w wątku "Lista obecności" mojej osoby. Nick, którego zwykle używam to owenix. Proszę przekazać serdeczne pozdrowienia forumowiczom i pozostałym miłośnikom SONDY w moim imieniu. z poważaniem Michał Motyka
Co niniejszym czynię. Nie wiem tylko jak to się stało, że ten list przeleżał w mojej skrzynce całe 10 dni przeze mnie niezauważony i dopiero drugi, z wczoraj, zwrócił mi uwagę, że jest ten.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sfam
Newbie
Kocham astronomię